Doorzoek volledige site
03 december 2021

Interieurarchitecte Nathalie Deboel biedt een unieke inkijk in haar wereld met het boek ‘Comforting Homes’

Illustratie | Thomas De Bruyne
Illustratie | Thomas De Bruyne

Binnenhuisarchitecte Nathalie Deboel creëert al meer dan twee decennia elegante, tijdloze interieurs met een weloverwogen palet van kostbare materialen. Het zijn stuk voor stuk 'comforting homes’ waar mensen de rust kunnen vinden om zich echt ‘thuis’ te voelen. Voor het eerst bundelt ze een selectie van projecten in een boek met als titel ‘Comforting Homes’. Aan de hand van 15 recente projecten, in beeld gebracht door Thomas De Bruyne, en met teksten van Edouard Vermeulen, Patrick De Brock en An Michiels, biedt het boek een uniek inzicht in de aanpak en stijl van Nathalie Deboel. 

Zo wordt doorheen het boek duidelijk dat Nathalie Deboel eerder naar evenwicht dan naar controverse zoekt. De interieurs voelen harmonieus aan en stralen warmte uit.

Toch is er geen vaste formule. Elk project wordt op maat gemaakt en ademt een rustgevende, eigentijdse sfeer uit. Met een open geest en in dialoog met de klant, geeft elk project een nieuw antwoord in de zoektocht naar een zinvolle woning. Natuurlijke materialen zoals natuursteen, leem, kalkafwerking, gepolijst beton, hout en stof worden gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde meubels en kunstwerken om authentieke omgevingen te creëren.


Twee boekpresentaties

Het boek is uitgegeven in het Engels door Stockmans Art BooksDe cover van het boek is op TOILE OCEAN gedrukt, het eerste boeklinnen gemaakt van oceaanplastic. Je kan een exemplaar bestellen via deze website

Er worden twee boekpresentaties georganiseerd:
- Zaterdag 11 december van 14u tot 18u in het kantoor te Brussel (Avenue Montjoie 228, 1180 Ukkel)
- Zondag 12 december van 14u tot 18u in het kantoor te Knokke (Zeewindstraat 8, 8300 Knokke-Zoute).

GERELATEERDE DOSSIERS