Doorzoek volledige site
22 december 2021

Ontdek de MAHTHUVA en de SOPIVA zit sta tafels

Illustratie | © Ergo Comfort

Werkt u ook terug/nog thuis en hebt u te kampen met regelmatige rug- en nekpijn ? Geen zin meer om aan de keukentafel te werken, maar ook geen plaats of budget om een elektrische zit sta werktafel te plaatsen? De MAHTHUVA en de SOPIVA zit sta tafels bieden dan misschien een oplossing.

Geen gedoe meer met zoeken naar een stopcontact dat nog vrij is, want u wil de tafel plaatsen op de plek die voor u het meest comfortabel en inspirerend werkt. Geen elektriciteitsverbruik meer maw geen bijkomende kost. De hoogteverstelling gebeurt snel en makkelijk door middel van een gasveer. Staand en zittend werken worden vlot afgewisseld.

Het is een tafel die door heel het gezin gebruikt kan worden. En de tafel kan op elke voordien 'verloren' ruimte in een bedrijf geplaatst worden, veilig op 1,5m afstand.

De MAHTHUVA en de SOPIVA zit sta tafel is vervaardigd uit stevig materiaal, waardoor de tafel erg stabiel is. En naast werktafel tijdens de dag, kan deze s’avonds dienst doen als extra tafel om bijvoorbeeld hapjes en drank op te plaatsen. Of om u te helpen bij een hobby.

De MAHTHUVA is beschikbaar in 3 formaten: L 78 x 50cm, M 68 x 40cm en S 50 x 35cm. U kiest zelf of u naast uw laptop nog plaats wenst om documenten, smartphone, tas koffie of thee etc. te leggen.

 

Ari Kanerva

Beide tafels zijn ontworpen door Ari Kanerva, de Finse Designer of the Year (2019). MAHTHUVA heeft een strak design en past in elk interieur. SOPIVA heeft naast zwart en wit nog extra mooie kleuren om uw interieur een persoonlijke en originele toets te geven. Terracotta, warm groen, warm grijs, roos en blauw.

SOPIVA Alu heeft een tafelblad van aluminium, de SOPIVA Oak een mooi warm eiken blad voorzien van een gleuf om uw smartphone en/of tablet in te zetten. Alweer plaatsbesparend.

Met de MAHTHUVA en SOPIVA tafel haalt u een multifunctionele energiezuinige compacte zit sta tafel in huis die zorgt voor uw gezondheid en mooi oogt, waar u de tafel ook zet. Nu en de volgende jaren.

GERELATEERDE DOSSIERS