Doorzoek volledige site
15 oktober 2013 | JAN DANEELS

Grand Café Horta ontvangt event Bedrijventerreinen & Logistiek Vastgoed

Op dinsdag 22 oktober organiseert Management Producties het event Bedrijventerreinen & Logistiek Vastgoed 2013 in Grand Café Horta in Antwerpen. Tijdens deze dag voor vastgoed- en logistieke directeuren en managers krijgen bezoekers een actueel overzicht van de marktontwikkelingen op het gebied van industrial real estate.
Op dinsdag 22 oktober organiseert Management Producties het event Bedrijventerreinen & Logistiek Vastgoed 2013 in Grand Café Horta in Antwerpen. Tijdens deze dag voor vastgoed- en logistieke directeuren en managers krijgen bezoekers een actueel overzicht van de marktontwikkelingen op het gebied van industrial real estate.Het event zal in een uitgebreide reeks lezingen en een debat thema’s aansnijden als de uitdagingen van infrastructuur en mobiliteit, ontwikkelingen van Vlaamse havens en luchthavens, België in internationaal perspectief en de impact van de opkomst van e-commerce en de stijgende vraag naar crossdock-faciliteiten.

Zo zal onder meer Thierry Vanelslander, Professor Transport, Logistiek en Havens Universiteit Antwerpen een lezing geven rond mobiliteit als het op bedrijventerreinen aankomt en de rol van mobiliteit en bereikbaarheid in verbetering van onze concurrentiepositie ten opzichte van onze buren. Recente onderzoeksresultaten, waaruit het belang van een goede ligging, goede ontsluiting en bereikbaarheid blijkt, worden hierbij uitgebreid gepresenteerd.

Na een goedgevuld namiddagprogramma met verschillende lezingen sluit Bedrijventerreinen & Logistiek Vastgoed af met een slotdebat dat ingaat op de sterke en zwakke punten van de logistieke sector in Vlaanderen. Bram Verhoeven (Prologis), Thierry De Wever (CBRE Global Investors), Peter van der Maas (DSV Solutions Belgium) en Mario Schoofs (Wim Bosman Logistics Services) treden met elkaar in discussie over de juiste middelen voor Vlaanderen, de positie tegenover onze buurlanden en de kansen voor ons industrieel vastgoed.

Alle informatie en een actueel deelnemersoverzicht vindt u op www.logistiekvastgoed.be.