Doorzoek volledige site
20 januari 2014 | KEVIN MOENS

GROHE geeft de badkamer en de keuken nieuw cachet op Batibouw 2014

Ook dit jaar presenteert GROHE een hele rist producten op Batibouw, zowel op vlak van technologie als op vlak van design. De producten moeten de waterbeleving in badkamer en keuken extra aangenaam, comfortabel en elegant maken.
Ook dit jaar presenteert GROHE een hele rist producten op Batibouw, zowel op vlak van technologie als op vlak van design. De producten moeten de waterbeleving in badkamer en keuken extra aangenaam, comfortabel en elegant maken.
Badkamer

In de badkamer is er vooreerst de Rainshower Flower: lichtvoetig en kleurrijk, maar tegelijk een mooie synthese van vorm en functie.
Het Cube-gamma verwelkomt drie nieuwkomers, die samen het sluitstuk van de kubistische badkamer vormen: de Grohtherm Cube, het Euphoria Douchesysteem en de Eurocube-kranenreeks.De luxueuze kranenreeks Grandera voldoet aan alle eisen van een hoogwaardige collectie, en  moet elegantie uitademen.  

GROHE SPA voegt met Allure en Allure Brilliant twee nieuwe creaties toe aan het assortiment, die gevarieerde opties bieden voor het creëren van een gepersonaliseerde wellnessruimte.

Keuken

Ook in de keuken worden nieuwigheden gelanceerd. GROHE Blue: Pure & Chilled combineert de moderne designerkraan met een hoogwaardige filter én koeler.
De Zedra Touch-keukenkraan ten slotte reageert op aanraking.

Ontdek het hele assortiment van GROHE op Batibouw 2014, Paleis 7, stand 211.

GERELATEERDE DOSSIERS

GERELATEERDE ARTIKELS