Doorzoek volledige site
04 februari 2014 | KEVIN MOENS

ROCKFON vergemakkelijkt keuze plafonds en muuroplossingen met nieuwe website

ROCKFON hield onlangs zijn volledig vernieuwde website boven de doopvont. Het is de bedoeling om architecten, akoestische experts, ingenieurs, aannemers en verdelers te helpen met de selectie, specificaties en installatie van ROCKFON plafonds en muuroplossingen. Het ontwerp van de website werd onder de loep genomen en afgestemd op smartphones en tablets. Zo kunnen gebruikers de informatie van op eender welke werkplek raadplegen.
ROCKFON hield onlangs zijn volledig vernieuwdewebsite boven de doopvont. Het is de bedoeling om architecten, akoestische experts, ingenieurs, aannemers en verdelers te helpen met de selectie, specificaties en installatie van ROCKFON plafonds en muuroplossingen.
Het ontwerp van de website werd onder de loep genomen en afgestemd op smartphones en tablets. Zo kunnen gebruikers de informatie van op eender welke werkplek raadplegen. De navigatie en de indeling van de informatie zijn volledig herzien om de gebruikservaring te vergemakkelijken en versnellen.


Inspiratie. Selectie. Vereenvoudiging.

De website inspireert de gebruikers via een uitgebreide fotogalerij van uiteenlopende projecten en ontwerptools waarmee ze de installatie van verschillende ROCKFON oplossingen in allerlei soorten ruimtes kunnen simuleren. Om hun keuze te vereenvoudigen, beschikt de website over een nieuwe tool om producten te kiezen en vergelijken. Zo komen gebruikers nog sneller bij het geschikte ROCKFON product terecht voor hun nieuwbouw- of renovatieproject. Ook nieuw: een tool die online specificaties genereert. Stalen bestellen en documentatie downloaden gaat daarnaast ook heel eenvoudig.

GERELATEERDE DOSSIERS

GERELATEERDE ARTIKELS