Doorzoek volledige site
10 februari 2014 | KEVIN MOENS

I Am Architect 2014 zoekt inspirerende praktijkcases

Op donderdag 19 juni 2014 vindt in KAHO Sint-Lieven in Gent de 5de editie van ‘I Am Architect’ plaats. De unieke locatie die vorig jaar nog de prijs van de persjury tijdens de 2020 Challenge wegkaapte, vormt op zich al de moeite om zeker aanwezig te zijn, maar ook inhoudelijk wordt de lat bijzonder hoog gelegd met boeiende lezingen, inspirerende case studies en uitreiking van de prijzen van de architectuurfotografiewedstrijd Archifocus.

Ideeën voor een boeiende uiteenzetting? 

CeDuBo is nog op zoek naar enkele inspirerende praktijkcases van ongeveer 30 à 45 minuten. Architectura is mediapartner van dit evenement en zal in het kader hiervan Archifocus, de wedstrijd voor architectuurfotografen organiseren.

Praktijkgerichte en actuele voorbeeldcases tonen grensverleggende realisaties. Onderwerpen als betaalbaar bouwen, energiezuinige renovaties, contractuele en juridische aspecten, integratie van vernieuwende technieken, geïntegreerd beheer van het architectenkantoor, enz. worden aan de hand van concrete projecten geïllustreerd.

Heeft u zelf nog ideeën voor een boeiende uiteenzetting? CeDuBo zoekt nog inspirerende praktijkcases. Laat het voor vrijdag 14 maart weten via b.vandepol@cedubo.be

Gelieve de volgende gegevens te bezorgen: Titel - Naam spreker - Uitleg project (vijftal regels).