Doorzoek volledige site
26 februari 2014 | JANNES ZWAENEPOEL

Delta Dore vernieuwt Tybox-thermostaten

De Delta Dore Tybox 327, hier afgebeeld, beschikt over een buitenvoeler. Illustratie | Delta Dore

Het Franse bedrijf Delta Dore vernieuwt zijn Tybox-thermostaten. Vernieuwingen van de draaiknop, de instelbare temperaturen en de introductie van een buitenvoeler moeten de reeks, die sinds 1981 in productie is, nieuw leven inblazen.

Uitgebreid gamma

Het gamma Simplicity krijgt een makkelijk af te lezen display met backlight-verlichting. Het is mogelijk de temperatuur tot op de graad in te stellen door de vernieuwde draaiknop. Voor het gamma Efficiency zijn de thermostaten instelbaar op 6 verschillende temperaturen per dag. De thermostaat schakelt automatisch over van winter- naar zomertijd. het gamma Excellence krijgt dan weer een anticiperende functie. Hiermee kan de thermostaat de gewenste temperatuur op het ingestelde tijdstip bereiken, hoe koud het buiten ook is.

Voordelen

Door de hernieuwing van het gamma kan Delta Dore enkele voordelen voor de professional bieden. Een ruimer gamma, een snelle installatie, een vereenvoudigde configuratie, compatibiliteit met alle types van verwarming, een beveiligd draadloos protocol en drie jaar garantie zijn de belangrijkste kenmerken.

Dit leidt ook tot voordelen voor de klant. Besparingen, betrouwbaarheid en eenvoudigheid zijn de gevolgen van de hernieuwing van het Tybox-gamma.