Doorzoek volledige site
07 augustus 2014 | KEVIN MOENS

Uw project in Architraaf?

Het magazine Architrave brengt sinds de jaren 80 bijzondere architecturale projecten onder de aandacht die zich in het Franstalige gedeelte van België situeren. Nu wil het magazine met de Nederlandstalige variant Architraaf ook opzienbarende architecturale verwezenlijkingen in Vlaanderen in de spotlight plaatsen. Bezorg ons daarom info over uw project in woord en beeld en misschien schittert uw geesteskind in het volgende nummer van Architraaf.  

Zowel Architrave als Architraaf willen beiden ‘architectuurtijdschriften door architecten, voor architecten’ zijn, die dienen als forum voor kwaliteitsarchitectuur in België. Iedere architect die het wil, krijgt de kans om met een van zijn of haar kwalititeitsprojecten in het magazine te verschijnen. Een belangrijke voorwaarde is wel dat het project in kwestie nog niet elders gepubliceerd is en dat het getuigt van voldoende architectonische kwaliteiten. Voorts moet het project opgeleverd zijn. 

Dus aarzel niet en stuur ons een projectbeschrijving vergezeld van fotomateriaal met hoge resolutie naar info@architectura.be voor 25 augustus en wie weet ziet u binnenkort uw project vereeuwigd op een van de pagina's van Architraaf.