Doorzoek volledige site
14 maart 2014 | JANNES ZWAENEPOEL

Stichting Sto en AIT geven studiebeurs aan interieurontwerpers

Sinds 2011 geven de organisaties elk jaar twee beurzen weg. Illustratie | Sto
Tijdschrift AIT bestaat 124 jaar. Illustratie | AIT

Duits vakblad AIT en stichting Sto geven ook dit jaar twee beurzen aan studenten-interieurontwerpers. De beurzen bedragen 625 euro per maand, voor een totaal van 22.500 euro. De winnende studenten mogen hun werk presenteren op het AIT ArchitekturSalon Cologne, in de context van PASSAGEN in 2015.

De bedrijven willen jong talent de kans geven om te groeien. In verschillende plaatsen in de wereld is het niet mogelijk om verder te studeren. De economische situatie verhindert getalenteerde mensen om hun talenten te ontwikkelen. Elke student die minstens in hun vierde semester zit, mag zich kandidaat stellen.

Een internationale jury van bekende interieurontwerpers beslist over de kandidaten. Ushi Tamborriello (ushitamborriello – Innenarchitektur & Szenenbild), Sabine Krumrey (brandherm + krumrey interior architecture), Sabine Keggenhoff (Keggenhoff | Partner), Prof. Peter Cheret (Cheret Bozic Architekten BDA DWB) en Kristina Bacht (Director/Curator AIT- ArchitekturSalons; Publishing Director GKT) zetelen in de jury.

Kandidaten kunnen zich inschrijven tot 1 mei 2014. De studiebeurs loopt van juni 2014 tot mei 2015.