Doorzoek volledige site
09 april 2014 | WENNEKE LINDEMANS

Sto lanceert www.waaromisoleren.be

Sto lanceert een nieuwe website over isoleren voor zowel particulieren als architecten. Illustratie | Sto

Met de minisite www.waaromisoleren.be wil Sto alle vragen over isolatie beantwoorden. De site is vooral gericht op particulieren die hun woning willen isoleren, maar ook voor architecten kan deze site een handig hulpmiddel zijn om klanten snel en gemakkelijk te informeren over de gevelisolatiesystemen van Sto.

Inspiratie

Naast algemene informatie over energie, energieverliezen en duurzaamheid, vind je er ook een overzicht met concrete oplossingen en handige tips om je woning te isoleren. Dankzij de vele referenties kan men heerlijk wegdromen of gewoon wat inspiratie opdoen voor de isolatie en afwerking van de gevel. Kleurenspellen, spiegelvlakken, verrassende structuren, architectuurelementen, gebogen vormen, decoprofielen… Sto helpt om alle mogelijke bouwdromen te verwezenlijken.

 

Winstcalculator en andere tools

Een andere tool, en volgens de producent misschien wel de interessantste, is de winstcalculator. Hiermee is in slechts enkele muisklikken een idee te verkrijgen van wat je zou kunnen besparen wanneer je je woning isoleert met een Sto-gevelisolatiesysteem.
 

Voorbeelden uit de praktijk

Tenslotte vertellen twee particulieren over hoe zij hun isolatieproject hebben aangepakt en ervaren. Enkele mooie beelden maken het verhaal compleet. Voor kandidaat bouwers is het immers altijd interessant om even te rade te gaan bij iemand die zelf ook met vragen zat voor die aan zijn project begon.

www.waaromisoleren.be