Doorzoek volledige site
22 april 2014

Cogen Vlaanderen organiseert gerichte opleidingen omtrent warmtekrachtkoppeling

De gevlekte trekkersvis, logo van de Cogen en symbool voor hun filosofie van kwaliteitsvolle WKK die ook leidt tot een vermindering van het broeikaseffect

De namiddag zal worden ingezet door Rudy Van den Bergh, Adjunct Technisch Directeur bij Electrotest, die zal spreken over de netaansluiting. Verder komen ook Jan Meykens, Product Manager SBB Accountants & Adviseurs, en Joris Mampaey, voorzitter bij Attic spreken over respectievelijk milieuregelgeving en stookplaatsnormering.Cogen Vlaanderen. De bedoeling van deze opleidingsavonden is experts aan het woord te laten rond WKK-gerelateerde thema's.

De eerste sessie voor 2014 gaat door op 13 mei en focust op de regelgeving rond de technische aspecten van WKK-projecten op basis van motoren en toepassingen in de gebouwde omgeving, meer bepaald netaansluiting, milieuregelgeving en stookplaatsnormering.

De namiddag zal worden ingezet door Rudy Van den Bergh, Adjunct Technisch Directeur bij Electrotest, die zal spreken over de netaansluiting. Verder komen ook  Jan Meykens, Product Manager SBB Accountants & Adviseurs, en Joris Mampaey, voorzitter bij Attic spreken over respectievelijk milieuregelgeving en stookplaatsnormering.

GERELATEERDE DOSSIERS