Doorzoek volledige site
28 april 2014

Inzendingen European Aluminium Award competitie geopend

Het Kenniscentrum van de hand van BURO II & ARCHI+I is illustratief voor het gebruik én belang van aluminium in de bouw Illustratie | Aluminium Award

Of het nu in transport, bouw, constructie of consumptiegoederen is: aluminium is het startpunt voor vele nieuwe productontwikkelingen. Organisatoren en partnerorganisaties van de tweejaarlijkse European Aluminium Award zijn ook dit jaar weer op zoek naar producten en projecten waarin aluminium op een innovatieve manier is toegepast.

6 Awards voor Industriële & Consumentenproducten

De Europese Aluminium Award " Industrial Design & Engineering" wordt nu al voor de negende keer gehouden en bestrijkt alle Industrial & Consumer Products. Zowel eindproducten als halffabrikaten kunnen worden ingezonden. In 2014 zijn er 6 Awards te verdienen, verspreid over 6 categorieën: “Design & Lifestyle”, “Lighting & Interior”,  “Building & Architecture”, “Aerospace & Automotive”, “Marine & Offshore”, “Production Techniques, Tools & Machinery”.

Daarnaast zal een “overall jury prize” worden uitgereikt voor de inzending met de meest opvallende bijdrage aan "Aluminium for Future Generations" . Nieuw dit jaar is verder nog de publieksprijs (via social media) die zal worden uitgereikt in de categorie Design & Lifestyle.

Jong geweld

Dit jaar zal de "Young Designers Prize”, een prijs voor creatieve ondernemers jonger dan dertig jaar, voor de derde keer worden toegekend. In lijn hiermee is er nog de "Young Engineers Prize" die pas dit jaar in het leven is geroepen. Wederom zijn het de ontwerpers onder de 30 jaar die met creatieve ideeën komen op het gebied van aluminium in Wetenschap - Technologie -Milieu en Wiskunde ( STEM) .

 

GERELATEERDE DOSSIERS