Doorzoek volledige site
30 april 2014 | SIMON SCHREURS

Duravit-design in zwart en wit, een upgrade in de badkamer

Pura Vida
Pura Vida
Starck design
Starck design
Starck design
Starck design
Vero
Vero

Zwart-wit is een klassieker onder de kleurcontrasten. Ook in de badkamer zo blijkt. Duravit presenteert drie meubellijnen en beweert door een bijzondere combinatie van edele en keramische elementen uw badkamer een uniek en hoogwaardig uiterlijk te kunnen geven.

Een zuiver witte badkamer is passé volgens Duravit. Decors in hoogglans zetten extravagante accenten in een zwart-witscène en zorgen zo voor een aangename rust in de ruimte. Daarom passen ook in de badkamer zwarte badmeubelen perfect bij het klassiek witte keramiek.

Vloeiend silhouet 

Met zijn meubelserie interpreteert Philippe Starck het licht-donker contrast dat volledig aansluit bij een puristische esthetica. De lage kasten in hoogglans zwart met royale lades laten zich combineren met de waskommen uit de nieuwe Starck 2-serie. De zwarte achtergrond accentueert de organische vormgeving van de nieuwe Starck 2-modellen en legt de focus op het vloeiende silhouet.

Edele badkamers 

Edele zwarte lakoppervlakken van de PuraVida-meubels harmoniëren goed met wit keramiek. PuraVida kenmerkt zich door een zachte vormenspraak en elegantie. Keramiek kleedt zich weliswaar graag in puur wit maar straalt in zwart ook een heel individueel karakter uit. Als enige badserie van Duravit is Vero als wastafel, wc en bidet verkrijgbaar in een zwarte outfit. In zijn onverwisselbaar design met de hoekige basisvorm verbindt Vero Black purisme met een levendige esthetica.

GERELATEERDE DOSSIERS