Doorzoek volledige site
30 april 2014 | KEVIN MOENS

Integratech brengt Neko Downlighters op de markt met uitwisselbare ledchip en reflector

Integratech introduceert vandaag een nieuwe lijn downlighters met Future proof Zhaga-design. Dit betekent een uitwisselbare ledchip en reflector waardoor het toestel kan worden aangepast aan elke nieuw opkomende technologie en dit volgens de industriestandaard. Met deze serie wil de producent de lichtplanners en installateurs extra opties voor winkel- en kantoorinrichting aanbieden. 

Neko downlighters komen in vermogen van 10 tot 52 watt en met een maximale output van 4800 lumen en dit dankzij de  hoogwaardige elektronika met Citizen chip en Tridonic drivers. Door het nonreflective trimdesign is het toestel onopvallend aanwezig in het plafond zowel in gedoofde stand als brandstand. Standaard voorzien wij het toestel met een kleurweergave CRI80 en met regelbare montagebeugel voor perfecte fit in elke plafonddikte. Optioneel is het toestel verkrijgbaar met CRI90 en met een magnetische beschermingscover IP65 voor keukens of onder luifels, ook diverse reflectoren zijn optioneel.

Naast de vaste downlighters is er ook een richtbare versie en een wallwasher voor een juiste verlichting in onder meer shops en musea. www.integratech.be

GERELATEERDE DOSSIERS