Doorzoek volledige site
01 mei 2014 | KARI FEYS

Caleffi beloont meest inspirerende installaties in HVAC-sector

Illustratie | Caleffi Excellence
Voorbeeld van een inzending: biomassa-installatie met automatische debietregeling Illustratie | Caleffi Excellence
Voorbeeld van een inzending: Shopping center winkels met automatische debietregeling Illustratie | Caleffi Excellence

Caleffi creëert met Caleffi Excellence een platform waarop projecten gedeeld kunnen worden. Het doel is inspireren en geïnspireerd worden. Caleffi Excellence gaat op zoek naar de meest inspirerende installaties in de HVAC-sector en beloont twee keer per jaar het beste project.

De criteria

De installaties waar Caleffi naar op zoek is, kunnen van de meest uiteenlopende aard zijn, van specifieke projecten tot speciale toepassingen. De focus kan liggen op ‘problem solving’, energiebesparing, duurzaamheid, comfort, optimale systeemprestatie, kostenbesparing, enzovoort. Ook combinaties van deze criteria komen in aanmerking. Elke professional in de HVAC-sector die betrokken is geweest bij de uitvoering van zo'n project kan deelnemen aan de wedstrijd van Caleffi.

De wedstrijd

Deelnemers kunnen hun projecten inschrijven op de website van Caleffi. De ingezonden projecten worden op de website geplaatst en gedeeld op de Facebook-pagina van Caleffi Excellence. Hierdoor wordt elk project even in de belangstelling geplaatst. Twee keer per jaar kiesteen professionele jury van onafhankelijken uit de HVAC-wereld het beste project uit. De prijs voor het winnende project is een driedaagse trip voor twee personen naar Italië.

GERELATEERDE DOSSIERS