Doorzoek volledige site
13 mei 2014 | JANNES ZWAENEPOEL

Bouwkroniek organiseert themacongres in Brussel

Het congres gaat op 5 juni door. Illustratie | Bouwkroniek

Het Brusselse congres biedt vijftien verschillende sessies in drie themazalen aan. Bezoekers kunnen à la carte hun programma samenstellen. Verschillende experts behandelen op donderdag 5 juni de belangrijkste onderwerpen voor de realisatie van publieke bouwprojecten. Het door Bouwkroniek samengestelde programma is erkend door de Orde van de Vlaamse Balies en de Federale Raad van Landmeters-experten.

Het congres brengt sprekers als Hendrik Vermeulen (Vlaamse Landmaatschappij), Koen Spitaels (VMSW), Elke Van Overwaele en Joeri Van Meenen (Confederatie Bouw), Nicolas Fruy (Belfius), Debbie Ginter (Gemeente Rotterdam), Stijn Knaepen (Stad Hasselt), Christophe Lenders (GSJ Advocaten) en Bart Vanhalle (Fides Capital Group) samen.


Keuzemogelijkheden

Bouwkroniek deelde het programma in 3 gelijklopende delen op: Keuze Realisatiemodel, Ontwikkeling van het Project en Bouw. Bezoekers kunnen hun programma grotendeels zelf samenstellen. Bouwheren, aannemers, architecten maar ook de financierders van verschillende bouwprojecten zijn aanwezig op het congres.

De sessies zijn in het Frans of het Nederlands, maar worden niet vertaald. Het congres start 's morgens om 09.00 uur en eindigt omstreeks 15.45 uur. Lezers van onze nieuwsbrief krijgen een fikse korting op de inschrijvingsprijs: publieke instellingen én bedrijven betalen nu 290 euro in plaats van 390 en 590 euro.