Doorzoek volledige site
14 mei 2014 | KEVIN MOENS

Sustainability 2014 – Eerste nationale expo rond duurzaamheid in Gent op 16, 17&18 mei 2014

De eerste editie van de beurs Sustainability neemt duurzaamheid onder de loep en is opgesplitst in 5 verschillende pijlers : mobiliteit, bouwsector, landbouw & voeding, energiesector, milieu & omgeving. De beurs brengt de beste duurzame producten en diensten uit deze vijf sectoren samen op één plaats en bouwen daarom een duurzaam dorp, toegankelijk van 16 tot en met 18 mei 2014 op het Gentse Sint-Pietersplein. 

Het evenement is op vrijdag 16 mei 2014 voorbehouden voor professionals en openbare besturen. Op zaterdag 17 en zondag 18 mei ontvangen de standhouders graag het grote publiek, telkens vanaf 10u tot 19u. Duurzame producten en diensten zullen er tentoongesteld of voorgesteld worden op aangename kleine standen. Toegang voor slechts 10 euro. Voorinschrijvingen mogelijk via  www.sustainability2014.be of ter plaatse te betalen. Kinderen tot 12 jaar gratis inkom en kinderopvang is aanwezig.

 

Professionele dag – vrijdag 16 mei : Bezoek de beurs en neem deel aan de studiedag

Op 16 mei in het UFO-gebouw in de Sint-Pietersnieuwstraat gaan in de voor- en namiddag lezingen door voor professionelen en openbare besturen. U ontmoet er o.m. Prof.Dr. Michaël Braungart (mede-auteur Cradle-to-Cradle) en Martin Townsend (director of sustainability BRE-BREEAM Global). Professionele inschrijvingen via deze link.

 

Groot publiek avonddebat - vrijdagavond 16 mei

Op 16 mei ’s avonds om 20u00 vindt er in het UFO-gebouw in de Sint-Pietersnieuwstraat een uniek debat plaats over duurzaamheid in de brede zin van het woord. Moderator Gie Goris (MO*Magazine) ontvangt Michaël Braungart (mede-auteur Cradle-to-Cradle), Peter Tom Jones (KU Leuven), Jo Vandebergh (Ertzberg) en Lieze Cloots (BBL).

 

Inkom 5 euro ter plaatse te betalen.

 

Originele expo op het Sint-Pietersplein – zaterdag 17 & zondag 18 mei

Op het Gentse Sint-Pietersplein bezoekt u de grote expo met standhouders uit de diverse sectoren mobiliteit, bouw, landbouw, voeding, energie en milieu. Maak er kennis met de meest vooruitstrevende duurzame producten en diensten. 

Volledig programma, alle info en inschrijven: www.sustainability2014.be

GERELATEERDE DOSSIERS