Doorzoek volledige site
23 mei 2014 | JANNES ZWAENEPOEL

Ura One moet veiligheidsverlichting combineren met technologie en design

De Ura One veiligheidsverlichting is stevig, maar toch knap. Illustratie | Legrand

Legrand lanceert met het Ura One gamma een lijn van veiligheidsverlichting die volkomen op ledverlichting steunt. Door technologie en design te combineren met de klassieke principes van veiligheidsverlichting wil Legrand inspelen op de markttrends

De compacte inbouwtoestellen bieden een discrete oplossing voor veiligheidsverlichting. De matte of ondoorzichte verstrooiers liggen in dit geval volledig vlak met de muur of het plafond. De verschillende opbouwtoestellen kenmerken zich door hun compacte vormen. Alle toebehoren zijn verkrijgbaar in een witte of aluminium afwerking. 


Duurzame technologie

Geïntegreerde ledtechnologie garandeert een lange levensduur: de verlichtingsleds kunnen 150.000 uur branden, het toestel zelf - exclusief batterij - gaat 10 jaar mee. Het energieverbruik ligt zoals verwacht zeer laag. Legrand besteedde veel aandacht aan het installatiegemak van het nieuwe gamma. Het toestel is dan ook makkelijk toegankelijk, eenvoudig te monteren en de kablering kan vanuit elke richting gerealiseerd worden. 

De (niet-)adresseerbare toestellen kunnen tot slot eenvoudig geprogrammeerd, getest en gemonitord worden. 

GERELATEERDE DOSSIERS