Doorzoek volledige site
23 mei 2014 | KEVIN MOENS

ROCKWOOL forum gaat dieper in op ecologische en economische gevelsystemen

Op 24 juni staat het ROCKWOOL Forum in het teken van ecologische en economische gevelsystemen. Locatie van dienst is de voetbaltempel van de Buffalo’s, de Ghelamco Arena. Onder meer architect Ruth Pollet van Bontinck Architecture and Engineering, het bureau dat de plannen voor de Ghelamco Arena tekende, regiomanager Mark Jansquart van Xella en nog heel wat andere interessante personen zullen die dag het spreekgestoelte beklimmen.

De eisen binnen de bouwbranche worden steeds complexer en de marktomgeving is sterk in ontwikkeling. Voor alle bedrijven in de bouwkolom is het belangrijk om voortdurend  in ontwikkeling te blijven en de trends op het gebied van bijvoorbeeld energy efficiency, duurzaamheid, renovatie en wetgeving te volgen. “Gedurende de afgelopen halve eeuw hebben we hier bij ROCKWOOL ontzettend veel expertise vergaard. Ook onze partners hebben veel kennis en ervaring in huis. Binnen het ROCKWOOl Forum wordt al deze expertisen samengebracht. Het Forum biedt seminars aan die op maat gemaakt zijn van verschillende partijen in de markt. Tijdens onze seminars schotelen we de aanwezigen informatie over een actueel thema voor. Daarnaast is het ook een ideaal netwerkmoment," klinkt het bij ROCKWOOL. 

Onder meer architect Ruth Pollet van Bontinck Architecture and Engineering, het bureau dat de plannen voor de Ghelamco Arena tekende, regiomanager Mark Jansquart van Xella en nog heel wat andere interessante personen zullen die dag het spreekgestoelte beklimmen. De dag wordt afgesloten met een rondleiding in de Ghelamco Arena. 

 

Inschrijven doet u via deze link