Doorzoek volledige site
11 juni 2014 | KEVIN MOENS

Duurzaam mobiel: Reynaers en Architectura trakteren op 100 gratis Blue Bike vouchers

Een tijdje geleden vielen Reynaers Aluminium en  Architectura.be in de prijzen  tijdens de uitreiking van de Business Mobility Awards. Vol vuur blijven Reynaers en Architectura hun geloof in duurzame mobiliteit prediken en daarom trakteren ze graag op een testrit van Blue Bike, de blauwe leenfietsen die af te halen zijn in 44 Belgische stations.

U heeft ze misschien al zien voorbij snorren, de lichtblauwe fietsen met oranje velgen. De Blue Bikes winnen aan terrein en dat stemt ons hier bij Architectura.be en redactiebureau Palindroom meer dan gelukkig. Deze fietsen zijn de ideale manier om uw ecologische voetafdruk al peddelend te verkleinen. Spoor naar een station (de Blue Bikes zijn intussen verkrijgbaar aan 44 stations en 6 stadslocaties) en fiets vervolgens naar de locatie van uw afspraak. Niets dan voordelen: onderweg op de trein kan u verder doorwerken, en nadien staat u niet in de file en werkt u tegelijkertijd aan uw conditie. Abonneren op Blue-bike kost 10 € per jaar en met een lidkaart kunnen gebruikers bij 44 stations in het land een stevige fiets met bagagerek en hangslot huren voor 3 € per 24u. In verschillende steden is het gebruik van de Blue Bike intussen gratis, of kost het u 1 euro. Een overzicht vindt u hier.

Zin om u duurzaam te verplaatsen en een Blue Bike de sporen te geven? Stuur dan een mailtje naar mathijs@architectura.be  met uw gegevens en adres. Architectura.be en Reynaers bezorgen u vervolgens een Blue Bike Voucher waarmee u de Blue Bikes gratis kan uitlenen. (Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.)

GERELATEERDE DOSSIERS