Doorzoek volledige site
16 juni 2014 | KEVIN MOENS

Tik een exemplaar van Archi-Expert op de kop voor slechts €10 tijdens I Am Architect

Vernieuwende producten en boeiende lezingen over projecten of technieken: nu donderdag is I am Architect het schouwtoneel voor architecten, studiebureaus en voorschrijvers uit de bouwsector die zich willen laten inspireren. Architectura.be is ook van de partij en verkoopt voor de gelegenheid het spel Archi-Expert voor slechts 10 euro, een niet te missen kans voor quizbeesten!

Archi-Expert is een razend spannend spel met meer dan 400 vragen over architectuur. In vier categorieën gaat het spel meedogenloos op zoek naar de sterkste wandelende architectuurencyclopedie onder 4 tot 6 deelnemers gespecialiseerd in bouwkunst hier en in den vreemde. Deelnemers kunnen mekaar met weetjes naar de kroon steken die gaan over Architectuur in de Benelux, Europese architectuur, Wereldarchitectuur en Terminologie, materialen en design.

Zin om jezelf te kronen tot de grootste architectuurkenner ter wereld? Kom dan tijdens I Am Architect langs op de stand van Architectura.be en schaf jezelf een spel aan dat garant staat voor uren spelplezier met gelijkgestemde architectuurzielen.