Doorzoek volledige site
16 juni 2014 | JOOS NEVEN

BEAL produceert nieuwe generatie granito/terrazzo: BEALSTONE

Een voorbeeld van BEALSTONE. Illustratie | BEAL
Een van de mogelijke combinaties die beschikbaar zijn. Illustratie | BEAL
De klant kan kiezen uit verschillende materialen, waardoor andere kleurencombinaties mogelijk worden. Illustratie | BEAL

Granito/terrazzo is een populair concept in vloerbekleding dat al decennia geleden overwaaide uit Italië. Het Belgische BEAL blaast het concept echter nieuw leven in door de authentieke looks van de vloerbedekking te combineren met innovatie. Het eindproduct is de nieuwe BEALSTONE.

“Personaliseer, renoveer, bespaar”

De klant beslist zelf over de grootte en het type van de granulaten: marmerscherven, spiegels, glas, paarlemoet, metaal,... BEAL heeft zijn best gedaan om een eindeloos arsenaal aan combinatiemogelijkheden aan te bieden. Het nieuwe product kan dus aangepast worden voor elk interieur.

BEAL zet ook in ecologische verbeteringen: de nieuwe generatie granito/terrazzo kan afgewerkt worden als een droog oppervlak. Overmatig waterverbruik en lozing behoren daardoor tot het verleden. De nieuwe vloer is daarenboven gemakkelijk op minerale bekledingen aan te brengen. Een andere troef is de dikte van BEALSTONE: het is volgens BEAL mogelijk om al vanaf 3mm granito/terrazzo in huis te halen.

Voor meer informatie en prijzen kan u terecht op de site van BEAL.

GERELATEERDE DOSSIERS