Doorzoek volledige site
09 september 2014 | KEVIN MOENS

Nieuw innovatieplatform BUILTY richt zicht exclusief tot grote bouwbedrijven

De beslissingsbevoegdheid van grote bedrijven in het totale bouwproces stijgt pijlsnel. Met BUILTY krijgt deze doelgroep nu haar eigen b2b-platform op 8 en 9 oktober 2014 op de site van Tour & Taxis. BUILTY wil hét innovatieforum zijn waar bouwmaterialenfabrikanten hun recentste nieuwigheden exclusief kunnen demonstreren aan de 600 grootste bouwbedrijven (klasse 5 tot 8).

Beursorganisator Artexis richt zich met BUILTY exclusief tot de 600 grootste Belgische bouwbedrijven van klasse 5 tot 8. Maximaal 40 fabrikanten stellen er hun innovaties voor aan een select publiek. Tijdens deze eerste editie van BUILTY wordt volledig ingezet op kennisoverdracht. De beurs vormt het forum dat innovatieve bouwmaterialen met betrekking tot de bouwschil toont aan de bezoekers, gaande van beton, dragende muren en materialen om gebouwen wind- en waterdicht te maken tot thermische isolatie, dakafwerking en zoveel meer.

 

Praktisch

BUILTY vindt plaats op woensdag 8 en donderdag 9 oktober 2014 in Tour & Taxis (shed 1) in Brussel. De beurs is toegankelijk van 12u tot en met 22u op woensdag en van 10u tot 18u op donderdag. Bezoekers registreren zich online via www.builty.be. De beurs is gratis voor bouwprofessionelen, werkzaam in een bouwbedrijf klasse 5 tot en met 8. Anderen betalen €175.