Doorzoek volledige site
02 oktober 2014 | KEVIN MOENS

Bezoek samen met Bond Vlaamse Architecten werf Campus Spoor Noord

Op vrijdag 10 oktober trekt BVA richting Antwerpen om een werfbezoek te brengen aan de nieuwe campus van de Artesis Plantijn Hogeschool. Voor het ontwerp van de campus bundelden POLO Architects en JASPERS-EYERS Architects de krachten. 

De Artesis Plantijn Hogeschool bouwt volop aan deze nieuwe campus. Vanaf academiejaar 2015-2016 zullen niet minder dan 5000 studenten van maar liefst 14 bacheloropleidingen van de AP Hogeschool er les volgen.

Voor het feitelijke werfbezoek geven de verschillende betrokken partijen toelichting bij het project tijdens lezingen, waaronder Patrick Lootens (ir. architect, Master in Urbanism and Strategic Planningen zaakvoerder van Poponcini & Lootens, ir. architecten), Dirk De Cuyper (Directeur patrimonium en faciliteiten Artesis Plantijn Hogeschool), Geert Devolder (burgerlijk ingenieur bouwkunde Managing partner bij stabiliteitsbureau Group D uit Harelbeke) en Jef De Saeger (projectleider Interbuild NV).

 

Praktische info

Het uur van ontvangst is 13u30. De uitstap vangt aan omstreeks 15u30. Het einde staat gepland rond 17u. Het volledige programma kan u hier raadplegen.

Leden van BVA betalen 15 euro voor hun deelname, niet-leden betalen 30 euro.Studenten architectuur en stagiair-architecten nemen gratis deel, maar inschrijven is wel noodzakelijk. Praktische info omtrent de inschrijving vindt u hier terug.