Doorzoek volledige site
07 oktober 2014 | JOHANNES VAN CAUWENBERGHE

BTicino vervolledigt Classe100-assortiment voor videoparlofonie

BTicino maakt videoparlofonie voor woningen en appartementssystemen. Vandaag introduceert het de Classe100V12E, de kleurenmonitor met de meeste montagemogelijkheden op de Belgische markt. Het Classe100-segment van BTicino kwam in 2013 op de markt met twee handenvrije toestellen met sobere lijn en pure basisfuncties voor toepassingen in appartementen.

Het toestel voor videoparlofonie wordt standaard geleverd met opbouwdoos, maar kan door middel van diverse toebehoren helemaal volgens de eisen van de gebruiker gemonteerd worden. Zo is er de inbouwdoos voor het bekomen van een minimale opbouwdikte en de tafelstandaard voor plaatsing aan recepties of op bureaus.

Via de houder met tiltfunctie kan het scherm naar boven of naar onder worden gekanteld: makkelijk voor gebruik door mensen in een rolstoel en kinderen. Door de Classe100V12E op een houder met hoorn te plaatsen, wordt het handenvrije toestel omgevormd naar een klassiek toestel met hoorn. Het gamma Classe100 biedt daarnaast toepassingen met twee parlofoons, alsook een handenvrije monitor met visualisatie van het energieverbruik.

Ontdek het Classe100-assortiment voor videoparlofonie op de stand in het adviesgedeelte op BIS (Flanders Expo): hal 2, stand 2100 E.