Doorzoek volledige site
07 oktober 2014 | JOHANNES VAN CAUWENBERGHE

Antonio Citterio presenteert badkamercollectie van Axor op Interieur Kortrijk

Axor, designmerk van de Duitse sanitairspecialist Hansgrohe, stelt tijdens Interieur Kortrijk in première zijn nieuwste badkamercollectie voor van de Italiaanse architect en topdesigner Antonio Citterio. 

Axor lanceert enkel baanbrekende collecties die de nieuwe standaard zetten en dat telkens in samenwerking met vermaarde designers zoals Starck, Urquiola, de Bouroullecs, Nendo en Front. 

Verwacht meer dan vijftig badkameraccessoires en uiteraard een uitgebreide kranenreeks die samen staan voor een overtreffende trap van elegantie en Italiaanse finesse. 

Antonio Citterio stelt zelf de collectie voor tijdens een exclusieve persconferentie. Wij nodigen u hier graag op uit en zorgen meteen voor een gezonde start van Interieur Kortrijk met een uitgebreid ontbijtbuffet.  

Persconferentie van 10.15 u. - 10.45 u. in Box 3 (ingang Rambla Zuid), in aanwezigheid van Antonio Citterio en Philippe Grohe, hoofd van het designmerk en kleinzoon van oprichter Hans Grohe.

Ontbijtbuffet vanaf 9.30 u.

 

Bevestig via press@kinggeorge.be of via 03 336 38 37.
Graag een seintje voor dinsdag 7 oktober 2014.

 

Debat  "The journey from a design concept to a finished collection"

Op 17 oktober is er niet alleen de persconferentie waar de nieuwe collectie wordt voorgesteld. Om 15.15 u. kun je in de XXL Room van Kortrijk Xpo terecht voor een boeiend debat tussen Antonio Citterio en Philippe Grohe met als titel "The journey from a design concept to a finished collection". 

Inschrijven kan gratis via deze link: www.hansgrohe.be/citterio

GERELATEERDE DOSSIERS