Doorzoek volledige site
29 oktober 2014

Schrijf je nu in voor de Staalbouwdag 2014 (Architectura.be schenkt 4 kaarten weg)

Veel volk op de officiële voorstelling Illustratie | Infosteel
Illustratie | Infosteel
Illustratie | Infosteel / Photo : 354 photographers

De Staalbouwdag, een evenement van Infosteel,  is een unieke gelegenheid om je staalkennis bij te schaven, om je te laten inspireren door de projecten van de Staalbouwwedstrijd. Je ontmoet er belangrijke actoren uit de sector en kan op de StaalExpo de nieuwste producten ontdekken. Architectura.be mag 4 kaarten uitdelen voor dit evenement. 

De Staalbouwdag is een unieke gelegenheid om je staalkennis bij te schaven, om je te laten inspireren door de projecten van de Staalbouwwedstrijd. Je ontmoet er belangrijke actoren uit de sector en kan op de StaalExpo de nieuwste producten ontdekken.

Het programma van de Staalbouwdag 2014 (27 november) werd onlangs bekendgemaakt. In de voormiddag staan zowel architectuur als techniek op de agenda, verspreid over twee conferentiezalen. In de namiddag worden uitzonderlijke bouwprojecten besproken.

Verder staat de prijsuitreiking van de 15de editie van de Staalbouwwedstrijd (31 projecten werden genomineerd) op het namiddagprogramma.

Tijdens de pauzes krijgen de aanwezigen de mogelijkheid kennis en ervaring te delen met andere deelnemers en de StaalEXPO-exposanten.

Donderdag 27 november
Sheraton Brussels Airport Hotel, Zaventem van 9 tot 18u.

Meer info vindt u hier terug. Het volledige programma kunt u op deze link raadplegen. Inschrijvingen verlopen via deze weg

 

Win een vrijkaart

Architectura.be mag 4 kaarten wegschenken. U hoeft daarvoor enkel een mailtje te sturen naar kevin@architectura.be. Wie eerst kom, eerst maalt, of wint in dit geval. 

GERELATEERDE DOSSIERS