Doorzoek volledige site
08 oktober 2014 | KEVIN MOENS

Doe mee aan de Grote Architectuur- & Kunstquiz 2014!

De Grote Architectuur- & Kunstquiz is intussen aan zijn zesde editie toe op donderdag 30 oktober 2014. Plaats van afspraak is de Verbeke Foundation, een kunsttempel die een indrukwekkende verzameling van moderne en hedendaagse kunst herbergt en als kunstenvrijplaats ook kansen aan jonge kunstenaars biedt. Quizmaster van dienst is Erik Wieërs. 

Quiz

In een kader waar werken van onder meer Jan Fabre, Luc Tuymans en Joep van Lieshout de wanden sieren kan u zichzelf op 30 oktober kronen tot Slimste Mens Inzake Architectuur&Kunst. Ontvangst vindt plaats omstreeks 18u30, de quiz gaat van start om 20u15.

 

Inschrijven is verplicht en kost 25 euro per ploeg, die maximaal uit 5 deelnemers mag bestaan. Mail je ploegnaam en de namen van de teamladen naar eva@antwerparchitects.be. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling.

 

Praktisch

Een busdienst wordt ingelegd tussen Antwerpen centrum en de Verbeke Foundation (Kemzeke) .Vooraf kan je een gegidste rondleiding volgen in de Verbeke Foundation. Inschrijven is noodzakelijk voor zowel de rondleiding als de busdienst.

Inschrijven voor de busdienst : mail je naam en voornaam naar eva@antwerparchitects.be met vermelding 'busdienst'. De bus vertrekt om 18u30 in Antwerpen, vertrek aan de Verbeke Foundation is voorzien om 00u00.

Inschrijven voor de rondleiding : mail je naam en voornaam naar eva@antwerparchitects.be met vermelding 'rondleiding'. De rondleiding start om 19u en duurt ongeveer 1 uur.