Doorzoek volledige site
10 oktober 2014 | KARI FEYS

Modular Lighting Instruments Luxemburg opent lichtkluiskamer als kantoor

De Modular Lighting Vault. Illustratie | King George
De kluiskamer en de showroom zijn bedoeld als open platform voor architecten. Illustratie | King George
Via bepaalde safes kunt ontdekken welke lichteffecten je verkrijgt met ledarmaturen van Modular. Illustratie | King George

Om hun lichtoplossingen dichter bij architecten te brengen, creëerde Modular Lighting Instruments de Modular Lighting Vault. Samen met King George ontwierp Modular Lighting Instruments een speciale kluiskamer in Luxemburg met led-verlichting. Ook integreerde het bedrijf de verlichting in hun showroom op een manier die toont hoe een kantoor optimaal verlicht wordt.

Modular Lighting Vault

In oktober opent Modular Lighting Instruments een nieuw kantoor in Luxemburg. Het bedrijf richtte de kantoorruimte in als kluiskamer van een bank waar je via bepaalde safes kunt ontdekken welke lichteffecten je verkrijgt met bepaalde ledarmaturen van Modular. Door een goudstaaf onder verschillende soorten ledlichten te leggen, is te zien welke lichtbelevingen je creëert met verschillende stralingshoeken. De Modular Lighting Vault is het resultaat van een samenwerking met King George. De bedoeling is architecten kennis te laten maken met de producten van het merk in een inspirerende setting. In de showroom is de verlichting op zo'n manier geïntegreerd dat je meteen ziet hoe een kantoor optimaal verlicht wordt.

Inspireren

Modular Lighting Instruments wil zijn lichtoplossingen dichter bij de architecten brengen. De kluiskamer en de showroom zijn daarom bedoeld als open platform voor architecten. Het bedrijf wil zo zijn lichtoplossingen in een realistische setting tonen en architecten inspireren en prikkelen. Geïnteresseerde architecten kunnen langskomen tijdens de openingsuren of contact opnemen met vertegenwoordiger Bruno Kenens.

GERELATEERDE DOSSIERS