Doorzoek volledige site
11 oktober 2014 | KARI FEYS

Schrijf nu in voor de Infosteel Staalbouwdag 2014!

Fondation Louis Vuitton in Parijs. Illustratie | Infosteel
Illustratie | Infosteel
Stadhuis Montigny-Le-Tilleul: een van de genomineerden van de Staalbouwwedstrijd 2014. Illustratie | Fotograaf: 354 photographers

Infosteel organiseert op 27 november de Staalbouwdag 2014, een evenement voor de staalbouw in België en Luxemburg. Lezingen over architectuur en techniek, besprekingen van uitzonderlijke bouwprojecten en de uitreiking van de vijftiende editie van de Staalbouwwedstrijd komen allemaal aan bod op deze dag in het teken van staal.

Staalbouwdag 2014

Opdrachtgevers, architecten, studiebureaus, staalbouwers, toeleveranciers, overheden, de staalhandel en alle andere geïnteresseerden kunnen op de Staalbouwdag kun staalkennis bijschaven en zich laten inspireren door de 31 genomineerde projecten van de Staalbouwwedstrijd. Verder krijgen bezoekers de kans om op de StaalExpo de nieuwste producten te ontdekken en belangrijke personen uit de sector te ontmoeten.

De voormiddag staat in het teken van architectuur en techniek. Verspreid over twee zalen kunnen bezoekers informatie vergaren over onderwerpen die gaan van zonneluchtverwarming tot materiaalbewust bouwen. De voormiddag wordt afgesloten met de uitreiking van de Studentenstaalprijs die dit jaar in het teken van vlak staal staat. De namiddag staat  in het teken van uitzonderlijke bouwprojecten. Op de agenda staan onder meer de bespreking van het nieuwe NATO-gebouw in Brussel, de nieuwe Belgische stationsprojecten en de Fondation Louis Vuitton in Parijs. Ook de vijftiende editie van de Staalbouwprijs wordt namiddag uitgereikt; na de bekendmaking van de 31 laureaten volgt de prijsuitreiking.

Praktisch

Op donderdag 27 november zijn geïnteresseerden van 9u tot 18u welkom in het Sheraton Brussels Airport Hotel in Zaventem. De Staalbouwdag is gratis voor genodigden en leden van Infosteel. Leden van Infosteels partners betalen 75 euro en voor andere bezoekers is het tarief 125 euro. Vooraf inschrijven is verplicht. Het volledige programma met informatie over de verschillende lezingen en de genomineerden is beschikbaar via de website.

GERELATEERDE DOSSIERS