Doorzoek volledige site
13 oktober 2014

De Betonpocket: het naslagwerk over beton

CBR, Inter-Beton  en Sagrex  presenteerden tijdens de Concrete Day op 16 oktober de allereerste editie van de Betonpocket. Dit handzame naslagwerk biedt de betonvakman in een oogopslag alle noodzakelijke informatie over beton en zijn samenstellende materialen.

De Betonpocket biedt beknopt, zonder lange leesteksten, met heldere opsommingen en veel handige tabellen informatie over beton en de samenstellende materialen gebaseerd op de huidige stand van zaken en de actuele regelgeving. Naast betonsoorten zoals onder andere zichtbeton, wegenbeton en Ultrahogesterktebeton (UHSB) wordt ook het onderwerp duurzaamheid behandeld.

De Betonpocket is het dagelijkse gereedschap voor de betonvakman dat technische en technologische kennis over het materiaal snel en eenvoudig vindbaar maakt. De uitgevers CBR, Inter-Beton en Sagrex, allen onderdeel van de wereldwijde HeidelbergCement Group, kennen en onderschrijven het belang van kennis voor het bouwen met beton. Met gedegen kennis en goede grondstoffen is tenslotte alles te bouwen met beton. Maar kennis is niet statisch: inzichten veranderen, regels worden aangepast en onderzoek brengt nieuwe mogelijkheden. Met de uitgave van de betonpocket bieden CBR, Inter - Beton en Sagrex de betonvakman een hulpmiddel om in die veelheid aan informatie de weg te vinden.

 

De Betonpocket kan per email besteld worden bij: communication@cbr.be; info@interbeton.be en info@sagrex.be

GERELATEERDE DOSSIERS