Doorzoek volledige site
16 oktober 2014 | KEVIN MOENS

NAV brengt pocket ‘Overheidsopdrachten voor beginners’ uit

Overheidsopdrachten vormen een constante op de markt. Maar hoe eraan beginnen als architect? Niet altijd een koud kunstje. Er zijn flink wat vormvereisten en procedures aan verbonden. Wie grasduint in de massa aan wetteksten rond deze materie, voelt zich misschien verloren. Misvattingen of foute interpretaties zijn nooit ver weg. NAV brengt daarom de pocket 'Overheidsopdrachten voor beginners' uit. 

 

Toch zijn deze opdrachten zeker niet onoverkomelijk. De nieuwe uitgave van NAV, de Vlaamse architectenorganisatie, biedt ontwerpers alvast een stevige basis om goed uit de startblokken te schieten. NAV geeft een overzicht van de verschillende procedures en helpt architecten op weg in de toepassing ervan. Want met voldoende inzicht en enige kennis van de regelgeving gaan al heel wat deuren open.

Deze handleiding is opgesteld door een architect voor de architect. Auteur Walter Van Oerle (SVR-Architects) is al 15 jaar intensief bezig met overheidsopdrachten. Hij deelt in deze pocket tal van praktische tips en tricks.

NAV-leden kunnen de pocket gratis bestellen via de NAV-webshop. Voor niet-leden bedraagt de pocket € 25.