Doorzoek volledige site
20 oktober 2014 | KEVIN MOENS

DESSO stelt Luminous Carpets, Desso AirMaster en Transitions voor op BIENNALE INTERIEUR

Luminous Carpets
Desso Airmaster
Luminous Carpets
Luminous Carpets
Luminous Carpets
Transitions
Transitions
Transitions

Hoe kan de vloer bijdragen aan onze gezondheid en ons welzijn? Op die vraag tracht Desso antwoorden te bieden met zijn producten, die een beter binnenklimaat creëren. Op de BIENNALE INTERIEUR 2014 krijgen de bezoekers de Luminous Carpets, de Desso AirMaster en de nieuwe collectie Transitions voorgeschoteld. 

Luminous Carpets

Lichtdoorlatende tapijten (een gezamenlijke ontwikkeling van Desso en Philips)  zijn ontworpen om rechtstreeks de zintuigen van mensen aan te spreken, en om in te spelen op de natuurlijke neiging van het oog om zich te richten op het licht. 

Luminous Carpets zet de deur open voor vele mogelijkheden van ledintegratie in oppervlakken en voegt een extra dimensie toe aan binnenhuisarchitectuur en ruimteplanning. Het biedt tal van voordelen op vlakken als informatievoorziening, oriëntatie, inspiratie en veiligheid:

•           Mensen door gebouwen leiden, waaronder nooduitgangen en -routes

•           Verbetering van de sfeer in gebouwen door licht te combineren met ontwerp en kleur

•           Ruimtes beter organiseren door informatie alleen zichtbaar te maken wanneer dat

             nodig is

 

Desso AirMaster

Mensen brengen 90% van hun tijd binnen door.  De kwaliteit van het binnenklimaat is dus ontzettend belangrijk voor onze gezondheid en ons welzijn.  De revolutionaire tapijttegel DESSO AirMaster zorgt ervoor dat de concentratie fijnstof in de lucht acht keer lager is dan bij een harde vloer en vier keer lager dan bij standaard tapijt. De DESSO AirMaster-collectie is uitgebreid met nieuwe designs, AirMaster Elements en AirMaster Blend,  die uitdagende ontwerpmogelijkheden bieden.

 

Transitions

De nieuwste Desso-collectie Transitions is een weerspiegeling van de eeuwigdurende verandering der tijden.  Beweging en veranderingen in kleur, structuur en aard bieden de designer een grote creatieve vrijheid.  Ook stimuleert de collectie ontwerpen waarin zowel fysieke als esthetische beweging is verwerkt, wat aanmoedigt om meer positieve veranderingen tot stand te brengen en om de transitie van maatschappij, personen en bedrijven naar een duurzamere toekomst te versnellen.  

 

Biënnale Interieur 2014, Kortrijk, 17-26 oktober 2014

Hal 3, stand 305

GERELATEERDE DOSSIERS

GERELATEERDE ARTIKELS