Doorzoek volledige site
20 oktober 2014 | KEVIN MOENS

Maak kennis met Vectorworks 2015 op INTERIEUR

De nieuwste versie van het populaire CAD-programma Vectorworks is er. Vectorworks 2015 is de eerste 64 bit-versie van Vectorworks. Pure snelheid en kracht dus, ongeacht de grootte van je project. Tel daarbij de revolutionaire grafische beleving dankzij de verbeterde Vectorworks Graphics Module - een unieke grafische schil, speciaal ontwikkeld voor een efficiënter gebruik van de grafische kaart - en je weet dat Vectorworks-gebruikers voortaan met nog meer plezier achter de computer zitten. 

"De beste CAD- en BIM-software ontwikkelen, dat is en blijft nu eenmaal ons doel," benadrukt Bart Rammeloo, Operations Manager van officiële verdeler Design Express. "Dat doen we niet alleen door in te zetten op brute kracht, maar ook door te zoeken naar efficiëntiewinsten in de bestaande interfaces, zodat een gebruiker meer kan met minder clicks".

Vectorworks 2015 biedt meer dan 100 innovaties voor meer gebruiksgemak en ontwerpplezier, in onder andere interieur, architectuur, stedenbouw en entertainment. De Engelstalige versie is nu al beschikbaar, voor de Nederlandse en Franstalige editie is het wachten tot 30 oktober 2014.

 

Ga naar www.vectorworks.be voor meer informatie over Vectorworks 2015.

GERELATEERDE DOSSIERS