Doorzoek volledige site
27 oktober 2014 | STIJN SCHUTYSER

De Boer Liquids: vloeibare waterdichting

De Boer Liquids heeft een nieuw gamma aan vloeibare waterdichting, waaronder De Boer FibrePur, De Boer Detailcryl en De Boer Fibrecryl. De vloeibare waterdichting is een oplossing voor het afdichten van cruciale details op daken, zoals doorvoeren, afvoeren, opstanden en hoeken.

De Boer kondigt drie nieuwe producten aan in het nieuwe gamma: een 1-components polyurethaancoating (De Boer FibrePur), een 2-componenten PMMA-coating (De Boer Detailcryl) en een 2-componenten PMMA-coating met wapening (De Boer Fibrecryl). De vloeibare afdichtingssystemen kunnen op zowat elke ondergrond gebruikt worden, bijvoorbeeld hout, beton, metaal, PVC enzovoort. De PMMA-coatings van De Boer zijn bovendien verkrijgbaar in de meeste RAL-kleuren. De Boer brengt ook een variant van de producten uit met een hogere antislipwaarde, waardoor ze geschikter zijn voor belijning en looppaden op daken.

De Boer Liquids kon de nieuwe producten meteen testen. Er waren namelijk problemen met de afvoeren in een koperen dakgoot van de Vlaamse Opera in Antwerpen. De problemen deden zich voor op moeilijk bereikbare plaatsen, waardoor de vloeibare waterdichting het aangewezen product was om de herstellingen uit te voeren. Na de herstellingen deed de Vlaamse Opera na het zien van de resultaten weer beroep op De Boer Liquids. Er waren nog enkele lekken aanwezig in een bovenliggende koperen dakgoot, die dan op een paar kritische punten volledig opnieuw ingewerkt werd met De Boer Detailcryl. Ook in Brussels Expo werd er al beroep gedaan op De Boer.

Voor meer informatie over De Boer Liquids, neem een kijkje op de website of neem contact op met Stijn Vanhoudt of telefoneer naar 03/641 08 37.

GERELATEERDE DOSSIERS