Doorzoek volledige site
31 oktober 2014 | KEVIN MOENS

Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2015

ZINKINFO BENELUX organiseert in 2015 de 10de editie van de wedstrijd “Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken (BTTV)”. Deze wedstrijd, die in 1997 voor het eerst werd gehouden, heeft als doelstellingen: enerzijds creatieve en innovatieve toepassingen van thermisch verzinkt staal onder de aandacht te brengen, anderzijds beslissingnemers overtuigen om met thermisch verzinkt staal te werken. Het wedstrijdverloop kent wel enkele aanpassingen. 

Nieuwe categorie

In plaats van vijf categorieën zijn er nu zes categorieën waarvoor een project kan ingeschreven worden.  Naast de vijf bestaande categorieën (woningbouw, utiliteitsbouw, industriebouw, infra + mobiliteit en karakteristieke stalen bouwdelen) kan een project nu ook in geschreven worden voor de categorie Openbare ruimte.  Deze omvat sculpturen, lichtmasten, speeltoestellen, fietsrekken, straatmeubilair, … Elke categorie zal meerdere nominaties en één winnaar tellen.
 
 

Boek BTTV Trofee

Daarnaast zal Zinkinfo Benelux een boek uitgeven waarin alle projecten die aan de Trofee deelnemen zullen worden opgenomen. Op die manier ontstaat een mooi naslagwerk dat voor alle betrokkenen als een marketingtool kan worden gebruikt. Dit boek zal op een grote oplage worden gedrukt en ruim worden verspreid onder opdrachtgevers, architecten, constructeurs en al diegenen die belang hebben bij of geïnteresseerd zijn in de toepassingen van thermisch verzinkt staal en duplexsysteem in de bouw.