Doorzoek volledige site
13 november 2014 | KEVIN MOENS

Archi-Expertspel nu ook te koop bij Copyright Bookshops

Eind vorig jaar bracht Architectura.be het architectuurspel Archi-Expert op de markt, in samenwerking met Eternit en NAV. Met meer dan 400 vragen over Architectuur in de Benelux, Europese Architectuur, Wereldarchitectuur en Terminologie, materialen en design, gaat het spel op zoek naar de grootste geest in het architectuurdomein. Het spel is nu ook verkrijgbaar bij de Copyright Bookshops in Antwerpen en Gent aan 13,95 euro. 

Archi-Expert

Voor de uitwerking van het spel werkten Architectura.be en Eternit samen met de Vlaamse Architectenorganisatie NAV. Bovendien konden zij beroep doen op een hele rist enthousiaste architectenbureaus die mee instonden voor het ontwikkelen van de vragen. Met de hulp van Architecten|en|en, Art&Build, BURO II & ARCHI + I, CRU Architecten, De Gouden Liniaal, Egide Meertens Architecten, Modulo Architects, RE-ST, Sculp(it) Architecten en Skets Architectuurstudio zijn 440 vragen ontstaan in vier grote thema’s. Deelnemers kunnen mekaar met weetjes naar de kroon steken die gaan over Architectuur in de Benelux, Europese architectuur, Wereldarchitectuur en Terminologie, materialen en design.

 

Ontwerp van Christian Kieckens

Christian Kieckens Architects stond in voor het eigenzinnige ontwerp van de doos, redactiebureau Palindroom ontwierp het concept en stond in voor de samenstelling en coördinatie.

 

Gent & Antwerpen

Copyright Art & Architecture Bookshop bestaat bijna 25 jaar en focust op kunst en architectuur. In Antwerpen vindt u de Copyright Bookshop terug op de Nationalestraat 28 A. In Gent is dat de Jakobijnenstraat nummer 8.