Doorzoek volledige site
14 november 2014 | JORIS VLIEGEN

Brussels Real Estate, jaarseminarie voor professionals

Veel volk op de officiële voorstelling Illustratie | Management Producties
Enkele vooraanstaande actoren bespreken de strategische marktinformatie over de actuele vastgoedontwikkelingen in Brussel. Illustratie | Management Producties

Op donderdag 29 januari organiseert Management Producties de negende editie van het jaarseminarie Brussels Real EstateRudi Vervoort, Minister-President van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, zal het seminarie openen. Vervolgens bespreken enkele vooraanstaande actoren strategische marktinformatie over de actuele vastgoedontwikkelingen in Brussel.

 

Kansen voor de markt

De woningmarkt zit in een uitdagende periode. De kansen en opportuniteiten van de Brusselse woningmarkt komen dan ook aan bod in het seminarie. Daarnaast besteedt de organisatie aandacht aan de kantorenmarkt en het retailvastgoed, in het bijzonder aan de verwachtingen en de mogelijke kansen. Naast de trends en marktoverviews passeren het duurzame project Tivoli en Docks Bruxsel de revue.

 

Praktische info

Het seminarie gaat door van 12u30 tot 17u30 in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Het onthaal is voorzien met een lunch en er wordt afgesloten met een netwerkdrink. Inschrijven is verplicht en kan via de website, waarop u ook alle informatie over het programma en een actueel deelnemersoverzicht vindt.