Doorzoek volledige site
16 december 2014 | HANNE GOOSSENS

Legrand wil black-out tegengaan

Keor T UPS-en
Illustratie | Legrand Group

De Legrand Group, een bedrijf dat zich inzet voor elektrische en digitale woninginfrastructuren, heeft Keor T UPS-en ontwikkeld met als doel ervoor te zorgen dat essentiële apparaten in geval van een black-out gedurende een bepaalde tijd blijven functioneren.

Werking

De Keor T UPS-en zijn niet-onderbreekbare voedingen en zijn er in drie fasen, met een vermogen van tien tot en met zestig kVA. Ze zijn parallel schakelbaar zodat het vermogen verhoogd kan worden tot maximaal 480 kVA. De Keor T UPS-en kunnen gevoed worden door twee aparte AC-voedingen. Ze zijn schakelbaar in functie van verschillende redundantieniveaus en zijn geschikt voor generatorkoppeling. De voedingen zijn compatibel voor communicatie via RS232, Modbus en programmeerbare contacten. Een USB-converter is optioneel.

De 3-level schakeltechnologie zorgt voor een hoge efficiëntie tot 96%, waardoor dit type UPS een lage TCO kan voorleggen.

Legrand noemt zijn Keor T UPS-en compact en betrouwbaar. Daarnaast zijn ze, zo stelt Legrand, gemakkelijk te installeren en te bedienen door de aansluitingsvoorzieningen aan de voorzijde en een gebruiksvriendelijk display.