Doorzoek volledige site
05 december 2014 | JORIS VLIEGEN

Winnaars Schrijnwerk Awards 2014 gekend

De Coene Products maakte indruk met de kantafwerking in kunststof voor deuren. Illustratie | Schrijnwerk
De winnaars van de Schrijnwerk Awards ontvingen een eiken borstbeeld van zichzelf als geschenk. Illustratie | kmo-insider

Op donderdag 27 november vond de uitreiking van de Schrijnwerk Awards 2014 plaats in de showroom van machineleverancier Vens & Thiers in Heule. De Schrijnwerk Awards zijn een initiatief van het vakblad Schrijnwerk, uitgegeven door Professional Media Group.

De Coene Products innoveert

De Coene Products uit Gullegem kaapte de Award voor Innovaties in de wacht. Met Pure brengt De Coene Products een naadloos aangegoten, stootvaste kantafwerking in kunststof voor deuren op de markt. De gebruikte kunststof is niet poreus, wat grote voordelen biedt op het vlak van hygiëne en reinigbaarheid. Het product is volledig in de massa gekleurd en wordt in een vijftal standaardkleuren aangeboden.

Winnaars per categorie

De Award in de categorie Interieurbouw was voor Jos Heylen uit Hulshout. In de categorie Buitenschrijnwerk was de Award voor Beneens uit Olen. KA Construct uit Beerse won in de categorie Aluminium schrijnwerk en in de categorie Schoolprojecten ging het Atheneum uit Overpelt met de Award naar huis.

Ter gelegenheid van de tiende editie van de Schrijnwerk Awards ontvingen de winnaars een eiken borstbeeld van zichzelf als geschenk. De afdeling Houttechnolgie van de Hogeschool Gent vervaardigde de beelden in samenwerking met gereedschappenleverancier Leitz.