Doorzoek volledige site
22 januari 2015 | KEVIN MOENS

Batifaçade 2015 : al meer dan 2300 mensen stemden op hun favoriet!

Tijdens Batibouw zullen de projecten van de shortlist van Batifaçade van 26 februari tot en met 8 maart te zien zijn in de Astridhal van Brussels Expo. Tot 4 maart 12u kan het publiek online zijn stem uitbrengen op een van de tien projecten. Ruim 2300 mensen brachten al hun stem uit voor de publieksprijs. Op woensdag 4 maart vindt op Batibouw de prijsuitreiking plaats. 

De tien gelukkigen die voor de publieks-, pers- en vakjuryprijs in aanmerking komen zijn:

sculp[IT]architecten, GRAUX & BAEYENS architecten, 4-mail, Studio Farris Architects, Boits Van Bouwel architecten, Architecten Claes-Vanoppen, DMOA Architecten, Dhooge & Meganck Architectuur, Moon Architects en Soffice Architectuur.

Online een stem uitbrengen op een van hun tien mooie gevelrenovaties kan eenmaal per dag per persoon en e-mailadres. Verder kiest zowel een architecten- als een persjury welk project uit de shortlist respectievelijk de prijs van de architectenjury en de persjury wint.

Voor de organisatie werkt Batibouw samen met mediapartners Livios, Beter Bouwen & Verbouwen en Architectura.be. Alle partners hebben immers een hart voor bouwen en renoveren, een tendens die Batibouw de laatste tien jaar ook steeds meer onder zijn bezoekers heeft waargenomen. Batifaçade is dan ook een mooi uithangbord om aan te tonen dat iedereen die wil een mooi renovatieproject kan aanpakken.