Doorzoek volledige site
29 januari 2015 | KEVIN MOENS

Architectura.be schenkt 3x2 tickets weg voor Belpop Bonanza bis in Brugge(19/02/’15) !

Een van onze verwezenlijkingen van 2014, die per uitzondering niets met architectuur of bouw te maken heeft, is het Belpop Expert-spel. Samen met notoire muziekkenners Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing ontwikkelden we een gezelschapsspel met 400 vragen over Belgische popmuziek. Dit spel speelt een belangrijke rol tijdens de theatershow Belpop Bonanza Bis waarmee beide heren de Vlaamse culturele centra  afschuimen sinds januari 2015. En u kan mee !

We zijn er zeker van dat u, zelfs als u geen muziekkenner bent, een leuke avond zal beleven. Dat we net deze show geselecteerd hebben, is zeker geen toeval. Naar aanleiding van deze reeks voorstellingen werd namelijk het gezelschapsspel Belpop-Expert uitgebracht waarvoor het team van Architectura.be / Redactiebureau Palindroom ingeschakeld werd. Na Hasselt-, Gent- en Archi-Expert is Belpop-Expert de vierde editie van het Expert-spel dat we zelf bedacht hebben.

Zin om u eens te laten onderdompelen in de geneugten van de Belgische popgeschiedenis? Dat kan! Architectura.be mag 3x2 tickets wegschenken voor de voorstelling in de Magdalenazaal in Brugge op 19 februari 2014. U hoeft daarvoor enkel en alleen de antwoorden op een tweeledige vraag te sturen naar kevin@architectura.be.

 

De vraag luidt als volgt: Wat is de bijnaam van de regisseur van de show Belpop Bonanza bis en welke band schreef een Nederlandstalige cultklassieker over deze man? (tip)

 

Succes!