Doorzoek volledige site
02 februari 2015

DORMA lanceert rist nieuwigheden op de BAU 2015

MATRIX Air Illustratie | Dorma
MUTO Illustratie | Dorma
MATRIX Air Illustratie | Dorma
Dorma MUNDUS. Illustratie | Dorma

Op de BAU 2013 presenteerde de DORMA Groep reeds een overzicht van toekomstige toegangsoplossingen en beveiligingssystemen.  Nu maakt de familieonderneming haar beloftes waar met de lancering van deze en nieuwe producten op de BAU 2015.  Onder de slogan "ACCESS TO INNOVATION" presenteerde DORMA zes nieuwe producten, plus een prototype van de 2 jaar geleden gepresenteerde carrouseldeur met een geluidsarme, versnellingsconstante en bijzonder compacte aandrijving.


 

"Een groot deel van de producten die wij introduceerden tijdens BAU 2013 - zoals het nieuwe MATRIX AIR elektronische toegangscontrole beslag – zullen dit jaar nog beschikbaar zijn voor levering.  Daarnaast komen nog eens vijf nieuwe producten, ook klaar voor verkoop, die de diepte van onze innovatieve kracht onderstrepen," vertelt Thomas P. Wagner, CEO van de DORMA Groep.

 

Zes nieuwigheden

Alle zes innovaties bieden volgens DORMA een uitzonderlijk ontwerp, geavanceerde technologie en een uitstekende kwaliteit, gecombineerd met een verbeterd comfort, bedieningsgemak en vereenvoudigde en snellere installatiemogelijkheden.  De nieuwe producten die werden voorgesteld op de BAU 2015 zijn onder andere:

MUNDUS, een innovatieve reeks hoekbeslag voor glazen deuren en wanden met bijna onbegrensde ontwerpmogelijkheden; HSW EASY Safe, een nieuwe horizontale schuifwand die dankzij een bewezen klem & lijm-technologie nu ook betrouwbaar met gelaagd veiligheidsglas uitgevoerd kan worden; HSW FLEX Therm, de nieuwe horizontale schuifwand die met zijn nieuwe profiel en loopwagensysteem een thermische scheiding kinderlijk eenvoudig maakt; FFT FLEX Green, de breedste automatische vouwdeur op de markt; MATRIX AIR, het vlakste elektronische toegangscontrole beslag op de markt, gecombineerd met een elektronische cilinder die zich flexibel laat aanpassen aan de dikte van de deur en MUTO, DORMA's nieuwe, multifunctionele manuele schuifdeursysteem voor zowel enkele, dubbele als telescopische schuifdeuren.

"Innovatie is iets dat de klant ten goede komt.  Daarom lag de focus tijdens BAU 2015 op de presentatie van de verschillende voordelen en de ‘Unique Selling Points’ van onze nieuwe producten, afgestemd op de behoeften van onze verschillende klantengroepen - van architecten en opdrachtgevers tot distributeurs, installateurs en ten slotte de exploitanten en gebruikers van een gebouw," geeft Thomas P. Wagner aan.