Doorzoek volledige site
06 februari 2015 | KARI FEYS

Velux lanceert plooigordijn op Batibouw

Illustratie | Velux
Het plooigordijn is makkelijk verwisselbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Illustratie | Velux
De plooigordijnen zijn beschikbaar in twintig uitvoeringen die zowel lichtdoorlatende als verduisterende stoffen bevatten. Illustratie | Velux

Op Batibouw 2015 lanceert Velux en nieuw model gordijn: het plooigordijn. Deze is makkelijk verwisselbaar en verkrijgbaar in twintig natuurlijke kleuren of een van de zes designuitvoeringen van Scholten & Bajings.

Voordelen

Velux plooigordijnen zijn voorzien van het Pick&Click waarmee alle Velux dakvensters zijn uitgerust waardoor ze makkelijk te plaatsen zijn. Door de flexibele positionering kan men bovendien exact bepalen hoeveel direct daglicht de ruimte binnenkomt. Ook is het systeem kinderveilig door de afwezigheid van zichtbaar loshangende koorden. Verder zijn de plooigordijnen makkelijk afneembaar waardoor ze eenvoudig kunnen worden gereinigd of afgewisseld naar trend, seizoen of gewenste sfeer.

Kleurenpallet

De plooigordijnen zijn beschikbaar in twintig uitvoeringen die zowel lichtdoorlatende als verduisterende stoffen bevatten in natuurlijke kleuren. Daarbovenop ontwierpen Amsterdamse designers Schoten & Bajings een designcollectie voor Velux. Deze collectie is geïnspireerd door het thema 'van dageraad tot schemer' en bestaat uit zes moderne designuitvoeringen in verschillende kleuren met zowel licht blokkerende dichte stoffen als licht regulerende transparante stoffen. De plooigordijnen zijn verkrijgbaar in alle standaardmaten Velux dakvensters voor hellende daken.