Doorzoek volledige site
07 februari 2015 | SIMON SCHREURS

Moduleo wil indruk maken met Impress

Op Batibouw lanceert het Belgische Moduleo met Impress eigentijdse designvloeren in vinyl met een natuurgetrouwe reliëfdruk. Een innovatieve druk met een reliëf van nerven, knopen en groeven moet het verschil maken.

Voor de vernieuwende houtlook van Impress gebruikte Moduleo een nieuw procédé van Embossing in register waarbij de dessins via cilinders op de rollen vinyl worden aangebracht, die vervolgens tot planken worden verwerkt. Daarbij stemt het dessin tot in detail overeen met de oppervlaktestructuur en zou je de nerven, knopen en groeven precies op de juiste plaats voelen.

 

Hout in vijfvoud

Impress brengt karaktervolle houtsoorten tot leven in 22 tinten en vijf dessins. Voor een verweerde en  rustieke look is er de ‘Castle Oak’ met zijn ietwat dramatische effect terwijl de ‘Scarlett Oak’ beter geschikt is voor een meer nostalgisch accent. ‘Country Oak’ biedt dan weer een elegant lijnenspel vol imperfecties, terwijl de warme tonen van ‘Eastern Hickory’ temperament in huis brengen en ‘Mountain Oak’ voor rustieke charme zorgt.

GERELATEERDE DOSSIERS