Doorzoek volledige site
10 februari 2015 | SIMON SCHREURS

BTicino stelt twee nieuwe gamma's voor

Classe 300 binnenposten
Axolute Air

BTicino heeft met de Classe 300 binnenposten en het Axolute Air schakelmateriaal twee nieuwe gamma’s in zijn assortiment. De marktleider van laagspanningsapparatuur stelt de nieuwe snufjes voor op Batibouw. 

De binnenposten Classe 300 zijn handenvrij en hebben een 7” lcd-kleurenscherm. Dankzij het dunne profiel van 22.5 mm zijn de toestellen discreet aanwezig in elk interieur. De intuïtieve bediening via het touchscreen maakt alle geïntegreerde functies vlot toegankelijk. Vier basisfuncties, waaronder bijvoorbeeld het openen van de deur, zijn ingesteld voor directe bediening zonder dat de gebruiker hiervoor in het menu van het touchscreen moet gaan.

Classe 300 toestellen zijn er in wit of antraciet, als opbouwversie voor muurmontage of als tafelmodel. Daarnaast is er een wit toestel met geheugenfunctie voor het registreren van de oproepen aan het deurstation. Alle versies bestaan ook als kit, een totaaloplossing voor de woning met deurstation, monitor en voeding. Prijzen variëren naargelang. De adviesverkoopprijs (inclusief btw) voor enkel een binnenpost bedraagt €360. Een kit zonder geheugen kost €754, een kit met geheugen €840.

 

Axolute Air schakelmateriaal: flinterdunne afdekplaten

De extra dunne 3,5 mm metalen afdekplaten Axolute Air willen de minimalistische esthetiek van het nieuwe gamma accenturen. Een optimale integratie in elk hedendaags interieur was het streefdoel van BTicino. Bij de Axolute Air liggen schakelaars, drukknoppen en vlakke stopcontacten egaal verzonken in de afdekplaten. Voor een maximale harmonie met het interieur is er de overschilderbare witte, matte uitvoering. Daarnaast zijn er nog drie modellen in wit, Tech en antraciet.De adviesverkoopprijs (inclusief btw) van een 3 modules afdekplaat bedraagt €28.

GERELATEERDE DOSSIERS