Doorzoek volledige site
11 februari 2015

Wienerberger Brick Award 16: neem deel!

Iedere twee jaar organiseert bouwmaterialenproducent Wienerberger de Brick Award, een wereldwijde wedstrijd voor moderne baksteenarchitectuur. De nadruk wordt gelegd op de veelzijdigheid en de aantrekkingskracht van dit duurzame materiaal. De volgende award wordt voorgesteld in 2016. Inschrijvingen zijn mogelijk tot 31 maart 2015.

Elk project waarin bakstenen, dakpannen, keramische gevelbekleding en nog vele andere producten een originele of opmerkelijke rol spelen, komt in aanmerking. Het hoeven niet specifiek Wienerberger-producten te zijn. De jury let op een natuurlijke integratie in de omgeving, een efficiënt energie- en materiaalverbruik, karakter en kwaliteit. De uitgebreide deelnemingsvoorwaarden vindt u hier terug.

 

Zelf insturen

Voor de allereerste keer zijn het niet enkel architectuurjournalisten en –critici die buitengewone projecten kunnen insturen. Ook de architecten zelf zullen hun beste werk met bakstenen kunnen voordragen. Schrijf online in tot 31 maart 2015.

Aan de awards is ook een geldsom verbonden. De Grand Prize Winner gaat naar huis met 7.000 euro, de vier Category Winners krijgen elk 5.000 euro.