Doorzoek volledige site
12 februari 2015 | SIMON SCHREURS

Draadloos alarmsysteem Tyxal+ geeft inbrekers geen kans

Delta Dore ontwerpt, fabriceert en commercialiseert automatismen en draadloze oplossingen voor de residentiële en de commerciële sector. Op Batibouw 2015 presenteert het innovatieve systemen voor het energiebeheer en de besturing van automatismen, zoals verlichting, verwarming, ventilatie en alarmsystemen. Nieuw binnen het gamma draadloze alarmsystemen is de Tyxal+.

Vandaag bestaat de mogelijkheid om de automatische oplossingen van Delta Dore op afstand te besturen vanaf een tablet of smartphone. Dat kan zowel buitenhuis als lokaal en gebeurt via de Tydom 2.0 gateway met applicatie voor Android- en Apple-toestellen. De producten zijn bestemd voor energiebeheer en besturing van allerhande toepassingen in gebouwen, zoals verlichting, verwarming, ventilatie, alarm- en openingssystemen.

 

Elektronische beveiliging vanop afstand

Met het nieuwe draadloze alarmsysteem Tyxal+ haalt de gebruiker een gebruiksvriendelijk, innoverend en betrouwbaar systeem in huis waarmee heel de woning beveiligd wordt. Het systeem wordt geleverd in een pack met twee bewegingsdetectoren, twee afstandsbedieningen, een bedieningspaneel met aanraaktoetsen en –scherm en een centrale sirene. Dankzij de vernieuwde IP interface Tydom 2.0. en de bijhorende Tydom 2.0 applicatie, die gratis te downloaden is voor iOS en Android, kan men Tyxal+ vanop afstand bedienen

De toepassing laat toe de draadloze toepassingen in de woning vanop afstand te besturen met een smartphone of tablet en biedt zodoende de vrijheid om te gaan en staan waar men wil, zonder daarbij de controle uit handen te geven. Als er een gebeurtenis gedetecteerd wordt, ontvangt men meteen een sms met details over de aard van de gebeurtenis waar de gebruiker vervolgens via de app op kan reageren. Wanneer het systeem een aanwezigheid detecteert, wordt meteen een video naar de app gestuurd zodat men op de smartphone of tablet kan nagaan wat er werkelijk in de woning gebeurt.

De vernieuwde interface biedt ook de mogelijkheid om al de andere toepassingen van Delta Dore vanop afstand te besturen, zoals rolluiken, poorten, verlichting, en verwarming. Terwijl men bij de vorige interface één site kon bedienen aan de hand van de applicatie, kan men met de Tydom 2.0 tot tien verschillende gebouwen bedienen. 

GERELATEERDE DOSSIERS