Doorzoek volledige site
24 februari 2015 | KEVIN MOENS

I Am Architect 2015 zoekt inspirerende praktijkcases

Op donderdag 11 juni 2015 vindt in de nieuwe AP Hogeschool in Antwerpen de 6de editie van I Am Architect plaats. Op het programma staan projectbezoeken, boeiende lezingen en de uitreiking van de Archifocus-prijzen. Heeft u zelf nog ideeën voor een boeiende uiteenzetting? CeDuBo zoekt nog inspirerende praktijkcases.

Projectbezoeken

Het programma omvat een bezoek aan Park Spoor Noord, het landschapspark dat ontworpen werd door Studio Associato Secchi-Viganò. Daarnaast maakt ook een rondleiding in de nieuwe AP Hogeschool in Antwerpen door Stramien deel uit van het dagverloop. Op zich al de moeite om zeker aanwezig te zijn.

 

Inspirerende praktijkcases

Praktijkgerichte en actuele voorbeeldcases tonen grensverleggende realisaties. Onderwerpen als betaalbaar bouwen, energiezuinige renovaties, contractuele en juridische aspecten, integratie van vernieuwende technieken, geïntegreerd beheer van het architectenkantoor, enz. worden aan de hand van concrete projecten geïllustreerd.

CeDuBo zoekt nog inspirerende praktijkcases waarvan de presentatie 30 tot 45 minuten duurt. Heeft u zelf nog ideeën voor een boeiende uiteenzetting? Laat het voor weten voor vrijdag 27 februari 2015  via sandra@cedubo.be.

Gelieve de volgende gegevens te bezorgen: Titel - Naam spreker - Uitleg project (vijftal regels).

 

Archifocus & Buitengewoon Belgisch Bouwen

Net zoals de voorgaande jaren is I Am Architect het toneel voor de uitreiking van de prijzen van de architectuurfotografiewedstrijd Archifocus, een organisatie van Architectura.be met de steun van I Am Architect, Assiver en Goedhart Repro

Ook zal er de award  ‘Buitengewoon Belgisch Bouwen’ door At Home Publishers uitgereikt worden.