Doorzoek volledige site
24 juni 2010 | REDACTIEBUREAU PALINDROOM

Architects for Tomorrow+ sluit af op het dak van Museum M

Een jaar lang ontmoette een groep van 68 jonge architecten elkaar in het teken van “Architects for Tomorrow+”. Een uitwisselingproject waarbij jonge en meer ervaren architecten in een open sfeer maandelijks met elkaar afspreken. Zopas werd de vijfde editie afgesloten op het dak van Museum M in Leuven.

Een jaar lang ontmoette een groep van 68 jonge architecten elkaar in het teken van “Architects for Tomorrow+”.  Een uitwisselingproject waarbij jonge en meer ervaren architecten in een open sfeer maandelijks met elkaar afspreken.

Een steeds complexere bouwrealiteit maakt het jonge architecten immers niet eenvoudiger om door de bomen het bos nog te zien. Met de organisatie van dit project wil NAV jonge ondernemende architecten een duwtje in de rug geven bij de opstart, doorgroei of uitbouw van hun praktijk.
Geen ex cathedra verhaal, maar antwoorden recht uit de praktijk op de vele vragen die gepaard gaan bij het runnen van een architectenonderneming.

 

De vijfde editie werd letterlijk afgesloten op het dak van Museum M te Leuven. NAV en alle deelnemers danken de “Peter” architecten voor hun belangenloze inzet het afgelopen werkjaar.

Editie 2010-2011

Heeft u als jonge architect ook wel eens vragen rond het runnen van uw eigen bureau? in oktober start een nieuwe editie van “Architects for Tomorrow+” . Meer informatie en hoe u zich kan inschrijven is terug te vinden op www.architectsfortomorrowplus.be  .

U wenst al ervaren architect belangeloos uw kennis en praktijkervaringen te delen met een jonge groep van ondernemers, aarzel dan niet om contact op te nemen via hans.wynant@nav.be  .


 “Architects for Tomorrow+”  is een organisatie van NAV, de Vlaamse architectenorganisatie en kan rekenen op de steun van de Vlaamse overheid en de Vlaamse raad van de Orde van architecten.